top of page

Spelletjes voor het gezin

Bijgewerkt op: 30 jul. 2023

Welke spelletjes speel je gemakkelijk met het hele gezin? Dat leggen we je graag uit in deze blogpost. Natuurlijk zijn er veel spellen geschikt, maar wij selecteerden er drie. De spellen: “Azul”, “Sagrada” en “The Isle of Cats”. Lees hieronder wat elk spel inhoudt. En veel speelplezier!


“Azul”

Dit tegelspel van Asmodee bekoort harten van het hele gezin. Een snel en makkelijk spel om plezier mee te beleven. Dit tactisch spel heeft als doel zoveel mogelijk punten te scoren. En deze punten die scoor je op verschillende manieren. Hoe meer aangrenzende tegels je verzamelt, hoe beter. Ook kan je een reeks van dezelfde tegel volbrengen, of horizontale en verticale lijnen volbrengen. Slaag jij in je opzet en win jij dit tactische tegelspel?

“Sagrada”

Ben jij de beste kunstenaar? Maak jij het mooiste raam van de Sagrada Familia? Dit dobbelspel combineert geluk en taktiek. Leg de waarde van je gegooide dobbelstenen op de juiste plaats en scoor zo de meeste punten. En onthoud ook dat je publieke- en privédoelen hebt! Word jij de meest gewaardeerde vakman?


“The Isle of Cats”

Ben jij in staat om na 5 rondes de meeste katten te redden? Dit kaart- en puzzelspel is ideaal voor tactische spelfanaten. Je katten passen niet zomaar allemaal op jouw boot. Bedenk een plan om zoveel mogelijk katten te redden. Ga je voor katten van dezelfde familie of voor katten van verschillende families? Dat bepaal je helemaal zelf. Maar onthoud dat degene met de meeste punten na 5 rondes wint!

Iets anders?

Kom gerust eens langs voor spellenadvies. Er zijn namelijk veel meer spellen geschikt voor het hele gezin!

217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page