top of page

Partygames voor oudjaar

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Dat betekent aftellen de dag ervoor, op oudjaar. En oudjaar is een gezellig moment van samenzijn. Samen klaar om het nieuwe jaar in te zetten. Voor deze gelegenheid selecteerden we 6 games. Welke spellen dan? 6 partygames die perfect zijn om een avond met vrienden te vullen en het jaar af te sluiten. Veel speelplezier! 


“Cards vs Gravity” - leeftijd: 6+ 

Ben je klaar om de zwaartekracht uit te dagen? In dit snelle partyspel schakel je kaarten aan elkaar. Allemaal verbonden aan één magnetische schijf, geplaatst op een glazen fles. Laat je een kaart vallen in jouw beurt? Dat is een strafpunt... Probeer zo weinig mogelijk strafpunten te verzamelen en bekroon je tot winnaar. 



“20 seconds showdown” - leeftijd: 10+ 

Verdeel de spelers in 2 teams en bereid je voor op 400 verschillende uitdagingen. Elk spel is anders, check! In dit partyspel probeer je als team zo snel mogelijk de uitdagingen te volbrengen. Een belachelijk hilarische uitdaging? Zeker weten, dat maakt oudjaar nu nog leuker. Het eerste team dat 3 rondes wint, gaat naar huis met de beker. 



“Cards against humanity” - leeftijd: 17+ 

Bij dit partyspel moet je humoristische en vaak uitdagende zinnen of zinsdelen combineren. De spelers lezen om de beurt een zwarte kaart voor (een zin). Leg jij de beste aanvulling (witte kaart) af? Dan ontvang je de zwarte kaart als beloning. Hoe meer zwarte kaarten je verzamelt, hoe meer punten je hebt. Zo gaan we de cirkel rond en leest elke speler om de beurt een zwarte kaart voor. Dit spel is ideaal voor een grote groep vrienden en kent verschillende versies zoals Marvel en Disney. Bij de Spelfanaat scoor je ook enkele uitbreidingen. 


“Happy salmon” - leeftijd: 6+ 

Dit partyspel is eenvoudig en grappig. Met 96 kaarten en simpele spelregels zorgt het voor urenlang speelplezier. Leg jij als eerste al je kaarten af? Kaarten afleggen doe je door een medespeler te vinden die dezelfde actiekaart heeft. Match gevonden? Voer dan samen de actie uit, bijvoorbeeld een high five geven. Check! Je mag je kaart afleggen. Ben jij je kaarten als eerste kwijt in deze chaos? Dan win jij het spel. 



“You can’t say umm” - leeftijd: 10+ 

Dit spel kan écht niet ontbreken op oudjaar. Raadt jouw team zo snel mogelijk de woorden zonder “umm” te zeggen? Dan win je de ronde! Praten in hoge stem? Dat is een mogelijke opdracht in dit spannende partyspel. Bel je vrienden en familie maar op, want dit wordt lachen. 




“Trio” - leeftijd: 7+ 

Wie ontcijfert de getallen die onder de kaarten verborgen liggen? Een simpel kaartspel met eenvoudige regels: vindt het trio! Ga jij de uitdaging aan? 



Al spelend naar het nieuwe jaar

Veel plezier met het spelen van je favoriete partygame op oudjaar. Wij kijken er alvast naar uit om je in het nieuwe jaar weer van veel speelplezier te voorzien. Santé!

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page