top of page
sagrada.jpg

Spelfanaat Mechelen

Hoe wij zijn gestart

Sinds wij onze deuren hebben geopend in 2000 zijn wij meesters geworden in ons vak. Onze kwaliteitsproducten, gepersonaliseerde diensten en fantastische klantenservice zorgen ervoor dat klanten telkens terugkomen. Wij zijn altijd aan het verbeteren en breiden ons assortiment constant uit om aan de wensen van Mechelen en omgeving te kunnen voldoen.

Over: Over

Ontmoet ons team

Over: Team
schreeuw.jpg

Luc Baetens

Eigenaar

Ontmoet the orignal en Godfather van de Spelfanaat, Luc Baetens. Hij begon met het uitbaten van een krantenwinkel in hartje Mechelen, maar als snel vond hij zijn grote liefde voor spelletjes. Nu baat hij samen met zijn zoon Jonathan de Spelfanaat uit. Aarzel zeker niet om uitleg te vragen bij spelletjes want Luc is een ware expert!

niek.jpg

Niek Bergans

Verantwoordelijke Keyforge

Niek Bergans, onze kersverse papa, is onze verantwoordelijke voor Keyforge (vroeger ook X-wing) en is één van de mensen die onze toernooien in goede banen kan leiden. 

nick2.jpg

Nick Goossens

Verantwoordelijke Friday Night Magic

Nick Goossens, ookwel Choob genaamd, is de drijvende kracht achter het Magic gebeuren samen met Michiel. Hij is het aanspreekpunt en bepaalt de agenda voor de Friday Night Magic.

10547490_10153035942693998_2568389871149

Willem Peeters

Verantwoordelijke X-wing

Willem Peeters is de verantwoordelijke en het aanspreekpunt voor de X-wingcommunity, Facebookgroep en hij is ondertussen ook meer een miniaturenman.

simon_edited.jpg

Simon de Wit

Verantwoordelijke Pokemon

Simon De Wit, Pluisje voor de vrienden, is de main man voor alles wat met Pokémon te maken heeft in de Spelfanaat.

IMG-20200812-WA0000.jpg

Sok(rates)

Karton inspecteur

Een waardiger lid van dit team bestaat er niet! Sokrates, Sok voor de vrienden, heeft als kater duidelijk kennis van zaken. Zijn liefde voor de Spelfanaat uit hij door af en toe als een ninja uit huis te verdwijnen om dan de winkel binnen te sluipen. Aaitjes zijn altijd welkom, maar de buik is een no-touching zone. 

IMG-20200721-WA0000.jpg

Sirius

Departementshoofd van Enthousiasme 

Deze rakker is altijd blij om mensen te zien en als je geluk hebt dan brengt hij je ook een balletje om met hem te spelen. Spelen is dan ook het sleutelwoord van de Spelfanaat en Sirius voert maar al te graag zijn job uit. Dat zijn baasjes echte geeks zijn, kan je afleiden uit zijn naam. Als je eens langskomt, moet je er zeker eens naar vragen. 

De Spelfanaat in het nieuws

tom.jpg

Tom Van Coilie

Verantwoordelijke miniaturen

Tom van Coilie is de voorzitter van de miniaturenclub en een medewerker van de spelfanaat.

Zijn passie voor spellen komt goed van pas als aanspreekpunt voor zo'n beetje alle soorten spellen.

michiel.jpg

Michiel Klapwijk

Moderator Friday Night Magic

Michiel Klapwijk, manusje-van-alles, speelt zowat alles zelf en is verantwoordelijke voor Keyforge, Magic en ondertussen een opkomende Force of Nature in Warhammer.

wouter verantwoordelijke roleplay

Wouter Raes

Verantwoordelijke Roleplay

Wouter Raes is onze Roleplay-specialist en verantwoordelijke voor de groep en de Facebookpagina. Als Judo-expert kan je hem best niet tegenspreken.

londen.jpg

Jonathan Baetens

Shopkeeper

Jonathan Baetens is de zoon van Luc Baetens en staat elke keer klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte spel. Zoek je bepaalde verfjes of wil je een nieuw project starten? Jonathan is jouw man met de beste uitleg!

bottom of page