top of page

Let's party(game)!!

Speciaal voor dag van de vriendschap (30/7) zetten we vijf specifieke partygames in de kijker. Deze games speel je met je vrienden op een spelletjesavond, op café of op vakantie. Waar je maar wilt, ze zijn er allemaal voor geschikt. Benieuwd welke spelletjes wij aanraden? Lees dan zeker verder!


“Llamas unleashed”

Ooit gehoord van “Unstable Unicorns”? Weg met de eenhoorns, welkom lama’s! In dit partyspel verzamel je kuddes dieren. En nee niet alleen lama’s… ook geiten, schapen en alpaca’s. Slaag jij in je opzet en heb je de meeste dieren in je boerderij? Saboteer tussendoor je tegenstanders en geniet van de woordgrappen en illustraties van het spel!


Ideaal voor 2-5 spelers met een leeftijd van 14+.


"Weerwolven: het Pact"

Op zoek naar een partyspel voor een grote groep? Dit spel kan je met maar liefst 47 vrienden spelen! En hoe werkt het dan? In het dorp Wakkerdam slapen de dorpelingen niet goed, er zijn namelijk wolven op pad. Ben jij degene die niet te vertrouwen is? Of ben jij wel te vertrouwen? Kruip allemaal in de vacht van je karakter en probeer het dorp terug veilig te maken. Weg met de wolven!


Dit partyspel kan je met 8-47 personen spelen vanaf 10 jaar. Alle ‘beste’ karakters van het populaire spel “Weerwolven van Wakkerdam” samen in één doos. Awoooeeeee!“Exploding kittens"

Op zoek naar een purrfect kaartspel? Een variant van Russische roulette, maar dan met katten? Dat is dit tactische kaartspel zeker. Neem kaarten zoveel je wil, maar zorg dat je geen ‘exploding kitten’ neemt. Neem je deze en kan je jezelf niet verdedigen? Dan ben je dood… Alle andere kaarten zijn er om jezelf te verdedigen, anderen aan te vallen, een beurt over te slaan of de katten af te leiden. Enjoy!


Geschikt voor 2-5 spelers met een minimum leeftijd van 7 jaar.


“Happy little dinosaurs”

Ben jij een onschuldige dinosaurus? Bereid je dan maar voor… In dit spel moet je allemaal ‘meteorieten’ ontwijken. Rampen incasseren dus. Speel jij de hoogste kaart? Of speel je de laagste en moet je dan een ramp ontwijken? Bij 3 rampkaarten is het game over… Maak je klaar om de sterkste dino te worden!

Ideaal kaartspel voor 2-4 personen vanaf 8 jaar.“Taco cat goat cheese pizza”

Exact die vijf woorden moet je onthouden. En heel de tijd in diezelfde volgorde opnoemen. Komt de kaart die je aflegt overeen met het woord dat je zei? Om ter snelst kloppen op de trekstapel is het doel… Slaag jij erin om als eerste al je kaarten kwijt te zijn? Maak je klaar voor een actief kaartspel met heel veel fun!

Te spelen met een vriendengroep van 2-8 personen vanaf 8 jaar.


Ready to party?

Bedankt om onze blog met partygames te lezen. Natuurlijk zijn er veel meer dan deze vijf, maar nu heb je een goed pakket ontdekt! Heb je zelf nog vragen over deze games of iets anders? Stuur ons gerust een berichtje of spring eens binnen!

145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page